Načini isporuke

Načini isporuke

Naš cilj je da vam pomognemo da efikasno i nesmetanao obavljate svoj posao, pa se trudimo da se poručena roba što pre nađe na vašoj adresi.

ISPORUKA NA TERITORIJI BEOGRADA

Na teritoriji Beograda, pored kurirskih službi, robu dostavljamo i na dogovorenu adresu, a postoji mogucnost i ličnog preuzimanja robe. Ukoliko je porudžbina završena do 13h radnim danima, artikli ce biti na vašoj adresi vec narednog dana nakon 9h. Krajnji rok za isporuku je 15h, što zavisi od kurirske službe i obima porudžbine. Porudžbine koje su formirane petkom ili u toku vikenda realizuju se u ponedeljak.

USLOVI BESPLATNE ISPORUKE

S Consul SVet se trudi da izade u susret svojim kupcima, pa tako vršimo isporuku robe na teritoriji Beograda. Dostava je besplatna za sve porudžbine iznad 7.000 dinara, i u okviru I zone. Za manje iznose i van I zone, troškovi dostave su 400 dinara sa PDVom.

I zonu Beograda cine delovi grada: Savski venac, Vracar,Stari grad, Senjak, Dedinje, Banjica, Brace Jerkovic, Medakovic, Konjarnik, Kanarevo brdo, Banovo brdo, Žarkovo, Novi Beograd, Novi grad, Donji grad, Bežanijska kosa, Palilula, Karaburma, Krnjaca, Kotež.

ISPORUKA NA TERITORIJI SRBIJE

Isporuke na teritoriji Srbije vršimo putem kurirske službe. Porudžbine koje su završene do 13h radnim danima, bice isporucene narednog dana. Porudžbine koje su primljene nakon 13h realizovace se u roku od 48h. Rok za reklamaciju je 24h. Minimalna vrednost porudžbine za isporuku nije odredena.

S druge strane, porudžbine koje su teže od 10 kg, isporucujemo na vašu adresu po veoma povoljnim uslovima. Za sve detalje možete nas kontaktirati putem e-maila info@opremikancelariju.rs