https://www.opremikancelariju.rs/b.aspx?item_id=164743
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar

Trust Gaming GXT 130 bezicni mis

Brend|

Trust

Detalji:

  • - Na stanju: ima
2.990,00 RSD

Cene su izražene sa PDV-om

Dodaj u listu želja

Kada pričamo o bežičnim miševima oni su obično za kancelariju ili za kućnu upotrebu, ali Trust GXT 130 je bežični miš za gaming !

Podesiva rezolucija od 800 do 2400 dpi što je neophodno da svaki gaming miš ima, rezolucija se podešava vrlo jednostavno klikom na dugme ispod scroll-a na sredini miša.

Domet od 8m je i više nego dovoljan osim ako ne igraš igrice kod komšije, onda će ti veći problem predstavljati veličina ekrana, al dobro.

Kada čujemo sleep to obično vezujemo za monitor, ili za sam kompjuter, ali ne i u ovom slučaju.

Ovaj miš ima sleep opciju, preciznije nakon 20 minuta nekorišćenja on se automatski prebaci na sleep mod i budi se već jednim klikom na bilo koje dugme, dobra fora da se uštedi baterija .

Kada smo kod baterije pomenuo bih i da pored on i off dugmeta na donjoj strani miša postoji i eco dugme, koje praktično pali economic mod i gasi LED svetla na mišu čime takođe produžava životni vek bateriji.

Za gaming su potrebni i dodatni tasteri na mišu, konkretno na ovom modelu ih ima 9, 3 sa leve strane, scroll dugme, levi i desni klik, dugme za podešavanje dpi kao i LED dugme i triple fire dugme na vrhu levog klika.

Povezivanje veoma jednostavno i uobičajeno za bežične miševe, preko USB nano reciever-a jako brzo možeš priključiti miš na uređaj.

Kablovi ti više ne vuku miš, sada je sve na tebi. Trust GXT 130 Bežični gaming miš.

Proizvođač: Trust
Povezivanje: Bežično
Frekvencijski opseg: 2.4GHz
Interfejs: USB
Tip senzora: Optički
Rezolucija: 2000 dpi
Odziv: 2 ms
Ostalo: Domet do 8m
Masa: 136g
Boja: Crno-crvena
Svrha upotrebe: Gaming