https://www.opremikancelariju.rs/g.aspx
Otvoreni portal
Registratori

Registratori ili kako ih popularno nazivaju klaseri su kartonski fajlovi sa kutijom i uloškom u koje se arhivira dokumentacija.

Iako se ide u pravcu ka sve većoj digitalizaciji i dalje su registratori neophodni pri arhiviranju dokumenata bilo onih dnevno-važnih u kancelariji ili onih za koje postoje zakonske obaveze za višegodišnje čuvanje.

Razlikujemo široke registrarore (standardne debljine oko 8cm) i uske registratore (one malo tanje oko 5cm) kao i registratore različitih dimenzija (formata) bilo da je u pitanju A5, A4, A3 ili drugih formata.
Tu dolazimo i do registratora B formata koji uglavnom služe za arhiviranje naloga za uplatu, isplatu ili prenos.

Nikada nije bilo većeg izbora registratora nego danas.

Tako da sada registratori dolaze pored različitih formata možemo birati i njihovu boju, pa i na taj način možemo dodatno segmentirati dokumentaciju.
Postoje i oni registratori koji su karirani.
Kada vidite takve znajte da reč o repariranim registratorima.

Reparirani registratori se prave od starih i isluženih registratora, tako što se karton presvlači novim papirom a novi mehanizam se postavlja ukoliko za tim postoji potreba.

Cena ne treba da bude glavna karakteristika prema kojoj birate registrator već kvalitet izrade jer upravo on osigurava dugotrajno i sigurno arhiviranje vama važnih dokumenata.

Pogledajte našu ponudu i onda ili poručite online ili nas pozovite kako bi primili vašu porudžbinu.