https://www.opremikancelariju.rs/v.aspx?uid=119A6E25-1CCB-4A80-8E7C-7DD1683E7B17
Otvoreni portal

Osnova svega: Kancelarijski materijal

Da vam supplies ne prirede surprise… Ili: Suprise! Nemamo više supplies!

 

Kancelarijski materijal i kancelarijski pribor su osnovno sredstvo za rad. Iako se tako ne vode u knjigovodstvu, rad bez njih je ne-mo-guć. 
Potrebe te vrste su svakodnevne i esencijalne za rad. Zato one moraju biti lako dostupne, a njihova nabavka automatska jer se obično naručuju identični artikli. I upravo zbog toga ovo ne bi trebalo da bude „big deal“.

Međutim, često se dešava da shvatite da je papir za štampanje pri kraju, da je u toneru ostalo praha još za desetak strana, a da već tri dana jurite po kancelariji spajalice i heftalice koje imaju bar malo municije. 

O samolepljivim trakama, kanapima i drugim artiklima za pakovanje robe da i ne govorimo. 
Tada treba brzo reagovati i otići u neki veći hipermarket ili knjižaru. Naravno, „brzo“ u današnjim uslovima znači gubitak najmanje par sati koje ćete provesti u saobraćajnoj gužvi – obično u oba smera, i naravno u samoj prodavnici. 

 

Ne treba smetnuti s uma i da ova oprema i nije toliko lagana, posebno se to odnosi na papir za štampanje. 

Dakle, nakon što ste potrošili vreme u kupovini i prevozu, sav materijal treba i preneti do kancelarije koja se često ne nalazi tik pored parking mesta. Dakle, utrošićete i nešto energije. 

Zato je online poručivanje esencijalno prilikom nabavke kancelarijskog materijala. 

Opremi kancelariju već duži niz godina ima ponudu koja je prilagođena kupcu, a ono po čemu smo poznati je i nivo fleksibilnosti kojim se lako i brzo prilagođava potrebama kupca.

Osim brze mogućnosti poručivanja, nas možete pitati i za savet, a ono što je svakako bitno jeste mogućnost kupovine na odloženo plaćanje. Ovo poslednje je veoma bitno jer koliko vam se puta desilo da u trenutku kada treba nešto kupiti baš tada shvatite da nemate dovoljno para na poslovnoj kartici.

Zbog svega ovoga treba dvaput razmisliti koliko se isplati samostalna kupovina kancelarijskog materijala. 

Daleko je elegantnije uz pomoć „dva klika“ dobiti robu od profesionalaca koji poznaju vaše potrebe i u svakom trenutku imaju lager robe dovoljan da ispuni potrebe vaše firme

Možda smo i najbitnije ostavili za kraj - ne treba vam stres oko nečeg čija nabavka treba da bude jednostavna i automatska.